Matterport
3D szkennerek

A Matterport kamerák és szolgáltatások forradalmasították a 3D szkennelés technologiát. Elképesztően pontosan rögzítik a valós környezetet és alakítják át igazán interaktív, digitális térbeli élménnyé. Kíváló eszközök ingatlanértékesítéshez, virtuális túrák létrehozásához és építészeti tervezéshez. 

Tovább


Kiegészítő
termékek

Ahhoz, hogy magas minőségű felméréseket, virtuális túrákat készíts, szükséged lehet a kamerákon kívül egyéb kiegészítőkre is. Webshopunkban minden, a munkádhoz fontos eszközt megtalálsz! Válogathatsz előre összeválogatott csomagajánlataink közül is. 

Tovább


Eszközök
bérlése

Ha egyelőre nem szeretnél kamerát venni, tőlünk ki is bérelheted! Tökéletes választás, ha csak 1-1 projekthez van csak szükséged rá, vagy tesztelni szeretnéd. A számodra szükséges egyéb kiegészítők bérlésére is nyújtunk lehetőséget. 

Tovább

Bundles

 ​​10-25% KEDVEZMÉNY ​

CSOMAGOK 3D SZKENNELÉSHEZ

Nem kell külön-külön beszerezned a 3D szkenneléshez szükséges eszközöket, kiegészítőket, mi összegyűjtöttük neked! Előre összeállított csomagjainkkal egyből profi munkát végezhetsz.

Tovább

Matterport Pro2

3180€ helyett!
2544€
PROFESSZIONÁLIS KÉPRÖGZÍTÉS, KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG, MEGFIZETHETŐ ÁR, 

A Matterport Pro2 3D szkenner mindent tud amire szükségünk lehet ahhoz, hogy kiváló minőségű virtuális tereket hozzunk létre! Tökéletes ingatlanok, vendéglátó egységek, ipari létesítmények rögzítéséhez. Ha igazán profi minőséget szeretnél létrehozni megfizethető áron, a Pro2 mindenképpen egy nagyon jó választás!

Megnézem

Matterport Pro3

​​5695€
NAGYOBB TEREK, PONTOSABB BEOLVASÁS, GYORSABB BEOLVASÁS

Megérkezett a legújabb 3D szkennerünk! A Matterport Pro3-al már kültéren is elképesztő minőségű tereket alkothatsz!

134 megapixel, 8 órányi szkennelési idő, 100 m-es hatótáv, 20 másodperces beolvasási sebesség, kompakt méret, könnyű hordozhatóság. 

Megnézem

​​​

Kiegészítő termékek

MINDEN AMIRE SZÜKSÉGED LEHET

Ha szeretnéd kimaxolni a Matterport nyújtotta lehetőségeket válogass extra kiegészítőink között. 

Tovább

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Válassz előfizetést!

HOZZ KI MÉGTÖBBET A MATTERPORTBÓL!

START

Magánszemélyeknek és kivállalkozásoknak, akiknek az alap funkciókra van szükségük.

5-20 aktív tér

3 felhasznáó

€10.99

 8 .99

/ hónap
 1. MINDEN INGYENES SZOLGÁLTATÁS+
 2. Megosztás és beágyazás
 3. Hozzáférés a sematikus alaprajzokhoz és a MatterPak műszaki fájlokhoz
 4. Közzététel a Google Street View-ban
 5. Tárhely forgalom elemzés
 6. Capture szerviz technikusok 200 városban
 7. Közzététel a Realtor.com, Homes.com, Redfin és helyi portálokon

PROFI

Kis- és középvállalkozásoknak, akiknek a fejlettebb funkciókra is szükségük van. 

25-150 aktív tér

10 felhasználó

€61

50 .00

/ hónap
 • MINDEN START FUNKCIÓ+
 • Kompatibilis az összes támogatott kamerával
 • Gyors (24 óra) és expressz (6 óra) átfutási idő alaprajzok és műszaki fájlok esetén
 • Property Intelligence megosztás és közzététel ÚJ!
 • 50GB tárhely jegyzetekhez, címkékhez, csatolt fájlokhoz
 • Automatikus arc elmosódás funkció
 • Fiók elemzések
 • Több nézet létrehozása egyetlen térből
 • Hozzáférés a BIM, e57 és TruePlan fájlokhoz
 • Továbbfejlesztett modell navigáció minimap és navigációs iránytű ÚJ!
 • Névjegykártya ÚJ!

BUSINESS

Vállalkozásoknak, akiknek nagy számú térre, felhasználóra és integrációs lehetőségekre van szükségük. 

100-300 aktív tér

50 felhasználó

€300

 250 .00

/ hónap
 • MINDEN PROFI FUNKCIÓ+
 • Csapatok közötti mély együttműködést segítő funkciók
 • Integráció az Autodesk Construction Clouddal
 • 500GB tárhely jegyzetekhez, címkékhez, csatolt fájlokhoz
 • 100-300 közötti aktív tér
 • Teljes körű analitika, elemzések, exportálási lehetőség

Iparágak

MILYEN TERÜLETEKEN HASZNÁLHATOD A MATTERPORT 3D SZKENNEREDET? 

Ingatlanértékesítés

Tűnj ki a tömegből egy exklúzív élménnyel, spórolj pénzt és időt! Készíts lenyűgöző minőségű digitális tereket ingatlanokról. Egy virtuális túra igazán interaktív élményt tud nyújtani, segítve az ingatlan gyorsabb eladását! Matterporttal készített 3D tereid bármikor megoszthatod, weboldaladba is könnyedén beillesztheted. 

Vendéglátás, vállalkozások

Virtuálisan bejárható szálloda, étterem, rendezvényhelyszín, konditerem, bowling pálya, stb? Szinte bármilyen vállalkozásnak szüksége lehet virtuális sétákra. Segíts vendéglátóhelyeknek, vállalkozásoknak növelni a forgalmukat! A Matterporttal készített 3D tereket a Google Maps-be is be tudod integrálni. 

Építőipar, építészet

A Matterport igazán hatékony társ egy tervezési, felújítási folyamat során. A beszkennelt tereket egy gombnyomással pontos alaprajzzá, BIM és számos más típusú fájllá tudod átalakítani, ezzel rengeteg időt, energiát és pénzt megspórolva. A Matterporttal könnyen dokumentálhatod a változásokat, azonnal felismerhetsz problémákat, könnyítheted a felek közötti kommunikációt. 

Matterport életciklus

HOSSZÚTÁVÚ ELŐNYEI A MATTERPORT HASZNÁLATÁNAK

01 - TERVEZÉS

Átépítés, felújítás előtt a Matterport hatalmas segítség lehet. Az időigényes, klasszikus felmérések helyett gyorsan, részletesen és költséghatékonyan végezhetjük el a méréseket. A beszkennelt tereket alaprjazzá, CAD és BIM fájlokká is átalakíthatjuk automatikusan. 

02 - ÉPÍTKEZÉS

A Matterporttal létrehozott mérések, fájlok alapján könnyedén és gyorsan ellenőrizheted az építkezés lépéseit. Pár kattintással kiszámolhatod az anyagszükségleteid. Az esetleges hibákat időben észlelheted, egyszerűen dokumentálhatod és monitorozhatod a folyamatokat.

03 - ÉRTÉKESÍTÉS

A Matterport az ingatlanok eladásában is verhetetlen társad lehet. A virtuális túrákkal interaktív élményt hozhatsz létre. A Virtual Staging alkalmazással pedig könnyedén berendezheted a felmért tereket. Gyorsíthatod az eladás folyamatát, ezzel időt és pénzt spórolva.  


04 - ÜZEMELTETÉS

A Matterporttal egyszerűen nyerhetsz ki fontos adatokat egy felújításhoz, átépítéshez. Kiszámolhatod mennyi és milyen anyagra van szükséged a munkálatokhoz. Könnyítheted a kommunikációt a szakemberek között.  

05 - BIZTOSÍTÁS

A Matterporttal felmért, beszkennelt terekből létrehzott fájlok, adatok gyorsítják és megkönnyítik az esetlegesen felmerülő biztosítási károk kárrendezési idejét.

06 - KARBANTARTÁS

A Matterport által létrehozott terekkel, dokumentumokkal egyszrűsítheted a karbantartási folyamatokat. Gyorsan és hatékonyan mérheted fel épületed karbantartásának különböző szükségleteit.

2024-es Matterport fejlesztések

A MATTERPORT 2024-ES FEJLESZTÉSEI FORRADALMASÍTJÁK AZ INGATLANOK FELMÉRÉSÉT, A VIRTUÁLIS TEREK SZERKESZTÉSÉT ÉS A VIRTUÁLIS TÚRÁK HASZNÁLATÁT. 

AUTOMATIKUS MÉRETEZÉS, CÍMKÉZÉS | TEREK TESTRESZABÁSA | MINIMAP | IRÁNYTŰ | NÉVJEGYKÁRTYA | LINKEK BEÉPÍTÉSE | ALAPRAJZ TESTRESZABÁSA | CAD EXPORT | ÉS SZÁMOS MÁS FUNKCIÓ...

Bővebben

Akik már minket választottak

A Matterport termékek értékesítése mellett mi is foglalkozunk felmérések, virtuális túrák készítésével. Számos kisebb, nagyobb és mindenki számára jól ismert márkával volt már szerencsénk együtt dolgozni. 

Bővebben

Készíts te is lenyűgöző 3D tereket!

Nézd meg A Kárpáti Malom számára készített virtuális sétánkat!

Személyes termékbemutató

Kipróbálnád kameráinkat? Szeretnéd élőben látni mire képes a Matterport alkalmazás? Jelentkezz ingyenes, személyes termékbemutatónkra. Szeretettel várunk budapesti irodánkba egy találkozóra!

Jelentkezem!Felmérések készítése

A Matterport termékek értékesítése mellett foglalkozunk felmérések, virtuális séták készítésével is. Portfoliónk igazán széles, dolgoztunk együtt kis- és középvállalkozásokkal, mértünk már fel futball stadiont és volt szerencsénk olyan világméretű cégekkel is együtt dolgozni, mint a Coca-Cola. 

Bővebben

Rólunk

2021 óta vagyunk a Matterport kizárólagos magyarországi forgalmazója. Több mint 3 éve készítünk felméréseket, virtuális sétákat különböző cégeknek.

Tovább


Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban van kérdésed? ÍRJ BÁTRAN!

Kérjük válaszd ki milyen témával kapcsolatban írsz nekünk!

Metaport