Akik már minket választottak

A Matterport termékek értékesítése mellett mi is foglalkozunk felmérések, virtuális túrák készítésével. Számos kisebb, nagyobb és mindenki számára jól ismert márkával volt már szerencsénk együtt dolgozni. 

Ingatlan felmérés, virtuális túra

Szeretnéd gyorsabban eladni ingatlanod? Keress minket bátran! Ragadd meg az emberek figyelmét! Egy virtuális túra igazán interaktív élményt tud nyújtani a vásárlóknak.  A Matterporttal gyorsabban és költséghatékonyabban értékesítheted ingatlanod. 

Ajánlatot kérek

Digitális terek létrehozása vállalkozások számára

Kiknek ajánljuk? 
Szállodák, vendéglátóhelyek, konferencia helyszínek, irodák, stb...

Szeretnél kitűnni a tömegből az online térben? Egy virtuális túra tökéletes megoldás lehet erre. Tedd bejárhatóvá vállalkozásod, helyezz el szövegeket, videókat, gombokat, fájlokat a virtuális térben. Vállalkozásod 3D ikertestvérét a Google Maps-be is integráljuk. Garantáltan megjegyeznek a látogatók! 

Ajánlatot kérek

Ipari felmérések készítése

Felújítás, átépítés előtt áll ipari ingatlanod? Szeretnéd gyorsan és költséghatékonyan felméretni? Szükséged van a munkálatokhoz a különböző mérnöki fájlokra, pontfelhőkre? Erre is kínálunk megoldást! Számos üzemet, raktárat, gyárat mértünk már fel. 

Ajánlatot kérek

Munkáink

VÁLOGATÁS PUBLIKUS MUNKÁINKBÓL

Haworth Budapest

Szentháromság templom - Velemér

Kárpáti Malom

Kérj ajánlatot!

Egyedi ajánlatért kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.  

Metaport