Válassz előfizetést!

AHHOZ, HOGY HASZNÁLNI TUDD AZ ALKALMAZÁST KÉRJÜK VÁLASSZ EGY ELŐFIZETÉSI CSOMAGOT!

START

Magánszemélyeknek és kivállalkozásoknak, akiknek az alap funkciókra van szükségük.

5-20 aktív tér

3 felhasznáó

€10.99

 8 .99

/ hónap
 1. MINDEN INGYENES SZOLGÁLTATÁS+
 2. Megosztás és beágyazás
 3. Hozzáférés a sematikus alaprajzokhoz és a MatterPak műszaki fájlokhoz
 4. Közzététel a Google Street View-ban
 5. Tárhely forgalom elemzés
 6. Capture szerviz technikusok 200 városban
 7. Közzététel a Realtor.com, Homes.com, Redfin és helyi portálokon

PROFI

Kis- és középvállalkozásoknak, akiknek a fejlettebb funkciókra is szükségük van. 

25-150 aktív tér

10 felhasználó

€61

50 .00

/ hónap
 • MINDEN START FUNKCIÓ+
 • Kompatibilis az összes támogatott kamerával
 • Gyors (24 óra) és expressz (6 óra) átfutási idő alaprajzok és műszaki fájlok esetén
 • Property Intelligence megosztás és közzététel ÚJ!
 • 50GB tárhely jegyzetekhez, címkékhez, csatolt fájlokhoz
 • Automatikus arc elmosódás funkció
 • Fiók elemzések
 • Több nézet létrehozása egyetlen térből
 • Hozzáférés a BIM, e57 és TruePlan fájlokhoz
 • Továbbfejlesztett modell navigáció minimap és navigációs iránytű ÚJ!
 • Névjegykártya ÚJ!

BUSINESS

Vállalkozásoknak, akiknek nagy számú térre, felhasználóra és integrációs lehetőségekre van szükségük. 

100-300 aktív tér

50 felhasználó

€300

 250 .00

/ hónap
 • MINDEN PROFI FUNKCIÓ+
 • Csapatok közötti mély együttműködést segítő funkciók
 • Integráció az Autodesk Construction Clouddal
 • 500GB tárhely jegyzetekhez, címkékhez, csatolt fájlokhoz
 • 100-300 közötti aktív tér
 • Teljes körű analitika, elemzések, exportálási lehetőség

GYIK

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A MATTERPORT APPLIKÁCIÓVAL, ELŐFIZETÉSEDDEL KAPCSOLATBAN

A tér egy digitális ikertestvér (3D modell) bármely valós épületről vagy ingatlanról. Bármilyen épületet beszkennelhet, az egy hálószobás lakástól a futballstadionig, és feltöltheti a Matterport platformra, hogy létrehozza az épület méretpontos digitális ikertestvérét.

Az Aktív tér egy olyan fizika tér, ingatlan digitális 3D-s ikertestvére amit megtekinthetünk, szerkeszthetünk, megoszthatunk. Minden előfizetési csomag más-más számú aktív térrel rendelkezik. 


Az Aktív tereinket, ha éppen nincs rájuk szükségünk archiválhatjuk. Ebben az esetben nem tudjuk megtekinteni, szerkeszteni, megosztani. Ha mégis szükségünk lenne rájuk bármikor visszaállíthatjuk őket aktív státuszba. 

Amennyiben eléred az előfizetésednek megfelelő Aktív tereid számát a Matterport küld egy értesítést. Továbbra is szkennelhetsz amennyit szeretnél, de ezek az új terek függő státuszba fognak kerülni, így nem lehet őket megtekinteni, szerkeszteni, megosztani. Két lehetőségünk van ilyenkor, vagy egy nagyobb előfizetési csomagra váltunk, vagy a meglévő tereink közül archiválunk olyanokat amelyekre már nincs szükségünk, így új, aktív tér helyeket létrehozva. 

Az ingyenes Matterport csomag a legjobb módja annak, hogy kipróbáld mire képes az alkalmazás. Az ingyenes csomag 1 aktív teret és 2 felhasználót biztosít. Bármilyen támogatott 360-as kamerával, iOS vagy Android eszközzel használhatod. Létrehozhatsz tereket, végezhetsz méréseket, felcímkézhetsz objektumokat és automatikusan generált tartalmakat is letölthetsz pl.: galéria, vezetett túra, videó. 

A starter csomag tökéletes olyan magánszemélyeknek vagy kisvállalkozásoknak akinknek szüksége van az összes alapvető funkcióra. A start csomag 5-20 aktív teret és 3 felhasználót biztosít. A Starter csomag a Matterport mobilalkalmazással, a támogatott 360 kamerákkal, a Capture Services szolgáltatásokkal és az átvitt Pro2 és Pro3 digitális ikrekkel működik.


A Professional Plan tökéletesen alkalmas kisvállalkozások és csapatok számára, amelyeknek fejlettebb funkciókra van szükségük. A Professional a Pro kategóriában támogatott kamerákkal - a Matterport Pro2/Pro3 és a Leica BLK360 G1 kamerákkal - működik. A Professional Plan több aktív teret (20-150 tér), több felhasználót (10), több adatot (50 GB csatolt adat a címkékhez és jegyzetekhez), valamint több funkciót biztosít, mint például az automatikus arctompítás, a fiókelemzés, valamint a BIM, e57 és Trueplan fájlok elérése.

A Professional terv tökéletes a kisvállalkozások és a fejlettebb funkciókat igénylő csapatok számára. A Professional Plan a Pro-osztályú támogatott kamerákkal - a Matterport Pro2/Pro3 és a Leica BLK360 G1 - működik. A Plan 20-150 teret, 10 felhasználót, 50 GB csatolt adatot a címkékhez és jegyzetekhez, valamint olyan funkciókat biztosít, mint az automatikus arctompítás, a fiókelemzés és a BIM, e57 és Trueplan fájlok elérhetősége.


Az üzleti terv tökéletes azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek több térre és továbbfejlesztett együttműködési és integrációs képességekre van szükségük. A Business Plan 300 aktív teret, több felhasználót (50), több csatolt adatot (500 GB) biztosít. Kíváló megoldás a csapatok közötti mélyebb együttműködésre, valamint kedvezőbb árakat biztosít az olyan bővítményekhez, mint az alaprajzok és a MatterPak műszaki fájlok.


Bármikor frissítheted a meglévő csomagod, nagyobb szintre léphetsz, további tereket hozhatsz létre. A frissítés egyszerű és zökkenőmentes, csak a csomagod változik, az elmentett beállításaid megmaradnak.

A fiók tulajdonosai bármikor módosíthatják vagy törölhetik az Előfizetést a Fiókbeállításokban. Az Előfizetés az aktuális számlázási időszak végéig a jelenlegi szinten marad aktív. A törölt vagy lefokozott Előfizetések esetében nem kínálunk visszatérítést.

Bármelyik előfizetési tervért fizethet hitelkártyával. Ha vállalati csomagra iratkozik fel, akkor számlázhatunk Önnek, és a fizetés PO és/vagy ACH, átutalás vagy csekk útján történhet.

A Matterportnál nagyon komolyan vesszük az adatbiztonságot és az adatvédelmet, és elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak védelme mellett. Megfelelünk a GDPR-nak (General Data Protection Regulation) és a CCPA-nak (California Consumer Privacy Act), és az Egyesült Államok adatvédelmi pajzsát kínáljuk a nemzetközi adattovábbításhoz. További információért keresse fel Bizalmi Központunkat .

A Matterport minden nyugalmi és átviteli adatot titkosít. Az átvitt adatok TLS-protokollal, 256 bites AES-titkosítással vannak titkosítva. Független, harmadik fél által végzett éves auditon megyünk keresztül a SOC2 bizalmi alapelvei, a biztonság, a rendelkezésre állás és a titoktartás tekintetében.

Azoknak a szervezeteknek, amelyeknek extra biztonsági rétegre van szükségük, vállalatunk SAML 2.0 alapú egyszeri bejelentkezést kínál. További információért forduljon az értékesítéshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármilyen kérdésed van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban írj bátran! 

Metaport