A 3D téralkotás szakértői vagyunk

ÉRTÉKESÍTÜNK, FELMÉRÜNK

Matterport forgalmazás

2021 óta vagyunk a Matterport termékek hivatalos, kizárólagos forgalmazója Magyarországon, 2023-tól pedig már Romániában is. Eleinte mi is felméréseket készítettünk, ekkor ismerkedtünk meg a Matterport alkalmazással és termékekkel. Tapasztalataink alapján egyértelművé vált, hogy a Matterport termékek minőségben, funkciókban és árban is messze megelőzik a piacon szereplő versenytársakat, ezért tudjuk őket teljes biztonsággal ajánlani. 

Felmérések készítése

A Matterport termékek forgalmazása mellett továbbra is készítünk felméréseket. 3 fő területen dolgozunk: virtuális séták ingatlanok értékesítéséhez, vállalkozások promózása virtuális sétákon keresztül, ipari épületek felmérése. 

Az évek alatt több mint 100 épületet, 30.000 nm területet, 8 ipari épületet mértünk fel. 

Hiszünk a paradigmaváltásban

Az építészek, építészek és mérnökök évszázadok óta a hagyományos módszert használják a helyszíni viszonyok rögzítésére - jellemzően vízmérték, mérőszalag vagy teodolit segítségével határozzák meg a vízszintes és függőleges szinteket, valamint mérik a távolságokat és szögeket. A mérési eredmények összegzéséhez ezután számítások hosszú sorára volt szükség.


A mérnökök számára az adatok pontról pontra történő összegyűjtése fáradságos és időigényes folyamat, ami gyakran hiányos vagy pontatlan dokumentációt eredményezhet.

A Matterport ezt változtatja meg.

Konkrét problémák, konkrét megoldások

Az évek alatt rengeteg speciális igénnyel, problémával találkoztunk. A Matterport környezetre ráépülő programok ismeretével, segítségével szinte minden problémára tudunk megoldást nyújtani. 


Spanyol János

CEO-FOUNDER -A vállalat alapítója és a virtualizáció evangélistája.

Több mint 10 éves iparági (FMCG) tapasztalattal rendelkezik és ő a vállalat folyamatos fejlődésének motorja. Nagy rajongója a maker mozgalomnak és a digitalizációnak. Problémamegoldó és kapcsolatépítő készségét a termékfejlesztés, a marketing, az értékesítés és az ügyfélszolgálat területén kamatoztatja.


Balatoni Bálint

CEO-FOUNDER

Bálint felelős a vállalat stabilitásának fenntartásáért. Mérnöki végzettsége tájépítészként és a polgári repülésben szerzett tapasztalata segíti cégünket a technológia, a minőség és a pénzügyek területén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban van kérdésed? ÍRJ BÁTRAN!

Kérjük válaszd ki milyen témával kapcsolatban írsz nekünk!

Metaport